Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Bioten Cellufight Anticellulite products

 Έχουν αρχίσει εδώ και καιρό οι βουτιές στην θάλασσα και οι ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας εκθέτοντας όλες τις λεπτομέρειες των κορμιών μας .Δυστυχώς έχουμε αυτήν την καταραμένη κυτταρίτιδα που μας χαλάει,αλλά τι να κάνουμε,είμαστε τρελό παρεάκι και δύσκολα μας αποχωρίζεται.Θα σας πω όμως σήμερα πως έχουμε 2 καλούς συμμάχους σε αυτόν τον άνισο αγώνα ενάντια στην όψη του πορτοκαλιού που μας βασανίζει.Τα αντικυτταριδικά  της bioten δούλεψαν πάρα πολύ καλά σε εμένα,αλλά τα χρησιμοποιούσα με ευλάβεια πρωί-βράδυ καθημερινά!


 Η πικρή αλήθεια είναι πως όσο καλό και να είναι ένα προϊόν,από μόνο του δεν κάνει τίποτα.Αν δηλαδή είμαστε από pizza σε hamburger και από παγωτό σε μπύρες,ε τι να κάνει και το καημένο το προϊόν,θαύματα δεν γίνονται..Θέλει πρόγραμμα και συνέπεια και τότε όλα θα πάνε λίγο καλύτερα!


 Θα αναφερθώ πρώτα στο gel της cellufight anticellulite σειράς.Περιέχει guarana που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό,θαλάσσια φύκια που μειώνουν την όψη του πορτοκαλιού και μαύρο πιπέρι που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία με τις θερμαντικές του ιδιότητες. Έχει ένα ροζ χρώμα,ευχάριστο πιπεράτο άρωμα, απλώνεται και απορροφάται αμέσως.Και τώρα τα δύσκολα..μόλις το εφαρμόσετε το δέρμα σας θα κοκκινίσει και θα αρχίσει να σας καίει(μην φοβηθείτε για αλλεργικό σοκ),λόγω της θερμαντικής δράσης του gel.Αν δεν αντέχεται καθόλου την θερμότητα,αποφύγετε το,αλλά δεν καίει σε ανυπόφορο βαθμό και μετά την δεύτερη χρήση συνηθίζεται.Πέρα από την καλυτέρευση της όψης της κυτταρίτιδας,παρατήρησα πως είχε και συσφικτικά αποτελέσματα.Κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και με ορατά αποτελέσματα.


 Το λαδάκι της ίδιας σειράς τώρα,περιέχει και αυτό guarana,καθώς επίσης λάδι ελιάς που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Έχει και αυτό ευχάριστο,πιπεράτο άρωμα αλλά μην φοβάστε,δεν καίει καθόλου,ούτε θα σας κοκκινίσει το δέρμα.Για αυτό δεν ξέρω αν κάνει την ίδια καλή δουλειά με το gel,πάντως ο συνδυασμός τους βοηθάει.Το μόνο κακό με το λαδάκι είναι πως δεν απορροφάται εύκολα,για αυτό το λόγο το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ και το gel το πρωί.Το λαδάκι το χρησιμοποιώ και τον χειμώνα γιατί ενυδατώνει καταπληκτικά και μου αρέσει το άρωμα του.


 Με μια ισορροπημένη διατροφή,άφθονο νερό,σωματική άσκηση(αν δεν το κουνήσουμε,δεν γίνεται τίποτα)και με το αποσυμφορητικό gel και το λαδάκι,πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά και βελτίωση στο σώμα μου!Εσείς τα έχετε δοκιμάσει?
xxx

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι βοηθάνε αυτά τα προϊόντα και γι' αυτό δεν αγόρασα ποτέ μου! Με έπεισες να κάνω μια δοκιμή όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο με τα προϊόντα δεν γίνεται τίποτα,θέλει και γυμναστική και να απαρνηθούμε τις λιχουδιές(σκληρό,το ξέρω..),αλλά πραγματικά ειδικά με το gel,είδα μεγάλη βελτίωση.Μακάρι να δεις και εσύ αποτελέσματα :)
      x

      Διαγραφή
  2. Τώρα το καλοκαίρι ένα τέτοιο προϊόν χρειάζεται..!!Με βάζεις σε σκέψεις να πάρω τα συγκεκριμέναα!! Πολύ ωραίο και αναλυτικό ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ :)
      Συνήθως τέτοια εποχή τα έχουν ως πακέτο προσφοράς,οπότε θα σου βγει και αρκετά οικονομικό!
      x

      Διαγραφή