Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Beauty Formulas Macademia Oil Intensive Hair Treatment · Review

 Άρχισαν για τα καλά οι ζέστες και οι περισσότεροι έχετε ξεκινήσει τα μπανάκια σας,εγώ δυστυχώς όχι ακόμη σνιφ, για αυτό σας έχω σήμερα ένα σύντομο review για μια μάσκα μαλλιών που βοηθάει στην αναδόμηση και στην λάμψη και αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα λαμπερά και υπέροχα!


 Η macademia oil intensive hair treatment από Beauty Formulas είναι μια μάσκα που έρχεται σε μια πολλή πρακτική συσκευασία μονοδόσης,που την καθιστά ιδανική για να την βάλεις στην τσάντα των διακοπών και  να μην ανησυχήσεις καθόλου για την υγεία των μαλλιών σου.Εκτός των ευεργετικών ελαίων που περιέχει(έλαιο macadamia,ελαιόλαδο,εκχυλίσματα λεβάντας και δεντρολίβανου)έχει επίσης και αντιηλιακά φίλτρα που την καθιστούν απαραίτητη για το καλοκαίρι.


 Αυτή η μάσκα-θεραπεία λοιπόν,έρχεται σε 2 βήματα.Το πρώτο βήμα είναι η μάσκα που έχει ένα κίτρινο χρωματάκι και ευχάριστο άρωμα.Αφού την εφαρμόσετε στα μαλλάκια σας,περιμένετε 5 λεπτά και μετά ξεβγάζετε.Η υφή της δεν είναι ιδιαίτερα παχύρευστη,γεγονός που βοηθάει στην γρήγορη τοποθέτηση και απορρόφηση και επίσης με μια καλή διαχείριση,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε 2 δόσεις.


 Το δεύτερο βήμα είναι το serum.Αυτό είναι λευκό προς διαφανές και μυρίζει επίσης υπέροχα.Αφού έχετε ξεπλύνει τα μαλλιά σας από την μάσκα,εφαρμόζετε το serum και αμέσως εμπλουτίζονται τα μαλλιά με όλα αυτά τα έλαια και πραγματικά μεταμορφώνονται! Γίνονται τόσο λεία,απαλά και λαμπερά που νιώθεις πως μόλις βγήκες από το κομμωτήριο και έκανες κάτι πολύ ακριβό και ποιοτικό για τα μαλλιά σου.

 Κάθε φορά που βάζω  την συγκεκριμένη μάσκα,με ρωτάνε τι έχω κάνει στα μαλλιά μου και είναι τόσο λαμπερά και υγιή ,πραγματικά δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.
Βάλτε την στην τσάντα των διακοπών σας,καθίστε άφοβα στον ήλιο,κάντε τα μακροβούτια σας και μετά δώστε στα μαλλάκια σας την καλύτερη ενυδατική θεραπεία.



xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου