Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Catrice eyeshadows review

 Η αγάπη μας για ομορφιά,δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει πως κάθε φορά που θα πάμε να αγοράσουμε κάτι θα μας φεύγει και μια μικρή περιουσία.Υπάρχουν πια, πάρα πολλές καλές και ποιοτικές εταιρίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας για καλά και αξιόπιστα προϊόντα σε προσιτές τιμές.
 Σήμερα θα αναφερθώ στην Catrice cosmetics,μια γερμανική εταιρία η οποία είναι και αδελφάκι της Essence cosmetics.Έβλεπα εδώ και καιρό τα προϊόντα τους και αποφάσισα να πάρω κάποιες σκιές ματιών.Η αλήθεια είναι πως μου άρεσαν αρκετά οι συσκευασίες τους,που τις βρήκα πολύ προσεγμένες για κάτι τόσο οικονομικό.


I Like To Mauve It (560),
Shade Of Grey (680),Go Charlie Brown (080).



H 560 To Mauve It είναι ένα ασημί γκρι του πάγου με σατινέ υφή,ιδανική για όλο το κινητό βλέφαρο,ευκολοφόρετο και αναμειγνύεται εύκολα και με άλλες σκιές.
Η 680 Shade Of Grey είναι ένα γκρι χρώμα με ροζ και μοβ υποτόνους και αυτή με σατινέ φινίρισμα.Αν και έχει ωραίο χρώμα,γράφει πιο ανοιχτά από αυτό που φαίνεται στην συσκευασία.
Η 080 Go Charlie Brown,είναι ένα ψυχρό καφέ με ματ τελείωμα.Την συγκεκριμένη την χρησιμοποιώ και για να σχηματίζω τα φρύδια μου,αφού είναι ένα ψυχρό καφέ και δεν κοκκινίζει καθόλου.


Πώς σας φάνηκαν οι αποχρώσεις?Εσείς έχετε κάποια άλλη?
xxx




2 σχόλια:

  1. πολύ όμορφες οι αποχρώσεις των σκιών και να τις χαρείς :D Η CATRICE είναι αγαπημένη εταιρία και πολύ ποιοτική. :) αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο blog μου https://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/ θα χαρώ πολύ να τα πούμε και εκεί και να γίνεις μέρος της παρέας μας :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπάμε πολλές την Catrice,απ ότι έχω καταλάβει :)
    Θα τα λέμε και από εσένα λοιπόν Eva και θα ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας!
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή